Remove this ad

Lead

Nov 22 13 10:00 PM

Tags : :

Здравейте,

Попаднах случайно на една статия в мрежата за някакво революционно ново лекарство, наречено фулфикс.
Има разни интервюта и доказателства, но на мен ми се струва много фалшиво всичко. Въпроса ми е дали някой го е пробвал, за да сподели с другите, защото ако има ефект бих го купил и аз.

Информация за самия продукт:http://www.hairgrowthmanuals.com/bg2NbMzSq/


ПС: не знам дали темата е в правилния раздел, но не съм писал тук отдавна. Ако е така ще помоля админите да я преместят.
Благодаря!
Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad
avatar

8875955

новак

Posts: 15

#1 [url]

Nov 25 13 7:11 AM

Под самата статия има фейсбук "отзиви". Снимките на профилите им са произволно свалени от нета, а коментарите - безкрайно изкуствени, напомнящи на доволните клиенти на телешопите. 0 доверие от мен...

Quote    Reply   

#2 [url]

Dec 1 13 7:35 PM

ВЯРНО! Ако проследите линка, даден Ви от Фейсбук ще попаднете на едно място където коментара след последния ще е само Вашия, ако сте написали такъв. Други няма да виждат Вашия а ще виждат собствения си ако са написали такъв. Интересното за тази билка е, че е много рядка и расте на много малко места. Според мен е израсла в главата на някой болен мозък, който се опитва да върже наивниците.


Какво ще кажете за тези два цитата от различни статии във връзка с въпросното лекарство.


“……След десетки години прекарани в лабораторни тестове върху ефекта на всевъзможни вещества, стимулиращи растежа на косъма, д-р Чан най-сетне открива последната липсваща съставка от мощна, лековита рецепта, която тя и екипът й държат в строга тайна в продължение на повече от 20 години….”.


„…света да се сдобият със здрави и гъсти коси. FulFix® се състои от екстракти и масла от редки билки, които растат на много малко места по света. Те бяха открити съвсем наскоро и преминаха клинични тестове за ефикасност при лечението на оплешивяване и косопад, които доказаха, че в 98.7% от случаите косопадът спира напълно…..”.

Заключение: наивниците купуват а другите четат внимателно и се опитват да открият измамата между редовете.

Quote    Reply   

#3 [url]

Dec 1 13 7:55 PM

Да обясня:

Рецептата била държана в тайна повече от 20 години.
Билката била открита съвсем наскоро.

Някой спомня ли си за рекламата, която се опитва да ни убеди, че като сложиш едно устройство в мрежата ще ви намали потреблението.

Проследих от къде бе писано последното.
Има места, които предлагат подобна услуга да рекламираш неверни статии и да те крият от проследяване. Услугата се заплаща но като сметнеш колко наивници ще се вържат, сумата е жълти стотинки.

На едно място се опитах да напиша нещо, което бе неуспешно, а то е!

Неграмотните са наивници а останалите песимисти!

Quote    Reply   

#4 [url]

Dec 2 13 4:38 PM

Купих една опаковка Фулфикс. На нея въобще не се споменават редките растения, за които се говори в сайта. Потърсих в Гугъл д-р А. Чан. Не открих такава, а би трябвало да е много известна, ако е открила лек с-щу оплешивяването. В самия сайт няма телефон и адрес за контакти.

Quote    Reply   
Remove this ad

#6 [url]

Jan 3 14 8:18 PM

Наистина са измамници-потвърждавам

Писах коментар във отзивите им и коментара си го виждам само аз (влязох с друг IP адрес) Колкото и да е примамващо аз също имам нужда от нещо такова но уви!

Quote    Reply   
avatar

steff

новак

Posts: 1

#7 [url]

Jan 31 14 5:46 PM

rvitanov,

rvitanov, написали сте ,че сте закупили fullfix през декември 2013. Изпробвахте ли го и какъв е резултата?

Quote    Reply   
Remove this ad
Add Reply

Quick Reply

bbcode help